Skip to content

Over ons

Wij maken professionele websites

Develto is een dynamisch en vooral jóng bedrijf. Maar wel met een boel kennis, kunde en ambitie op het gebied van websites en webapplicaties in huis. We barsten van het talent (en we groeien nog steeds, dus we zijn ook altijd op zoek naar nieuw talent!). Wil je bij ons langskomen? Gezellig. We hebben volop parkeerruimte en we liggen op loopafstand van het Centraal Station Dronten. De koffie staat voor je klaar.

Waar staan we voor

Samen succesvol worden

Samen helpen om jouw idee, of business succesvol te laten zijn. Het ontwikkelen van een nieuwe software applicatie, website of webshop is alleen mogelijk door een goed samenspel tussen opdrachtgever en nemer. 

Vernieuwend

Met jouw ideeën, onze skills en het gebruik van innovatieve technieken is het ondenkbare mogelijk.

Flexibel

Agile en Scrum zijn de methoden van dit moment. Wij vertalen dit naar flexibel, aanpasbaar en doen wat je beloofd.

Voordelig

Door gebruik te maken van bestaande technieken kunnen wij sneller en voordeliger programmeren.

Professioneel

Wij doen wat we zeggen en komen onze afspraken na. Ervaar het zelf.

Waar zijn wij goed in?

Optimaliseren van het digitale proces

Wij helpen je graag bij het optimaliseren van je digitale proces. Maak je nog gebruik van diverse formulieren, applicaties of Excellijstjes? En wil je die processen automatiseren? Geen probleem.

Wij ontwikkelen een webapplicatie, website of webshop waarbij al je  processen worden gestroomlijnd. Dat werkt veel sneller, makkelijker en overzichtelijker. Zoek je dé oplossing waarmee je lekkerder kunt werken? Wij bouwen hem voor je.

Onze ervaring

Software development is is best vergelijkbaar met tuinieren. Een tuin groeit en bloeit. Is aan veranderingen onderhevig. En heeft ook zeker aandacht nodig!

Onze Filosofie

Ook software moet je met liefde onderhouden. Net als een tuin. Technieken en inzichten veranderen continu en er is altijd wel iets bij te punten of te snoeien.

Onze missie

Wij zien onszelf dan ook vooral als de tuinman van je applicatie. We doen er alles aan om het prachtig en gezond te houden. En van een mooie tuin wordt iedereen blij. Toch?